1. Inleiding

Welkom bij de gratis cursus boekhouden. Deze cursus stelt u in staat in zeer korte tijd voldoende boekhoudkennis op te doen om zelf een boekhouding te kunnen voeren. Of het nu gaat om een onderneming, vereniging, stichting, eenmanszaak, vof of bv; na het volgen van deze cursus kunt u gemakkelijk zelf de boekhouding doen.

De cursus bestaat uit een aantal hoofdstukken welke u in uw eigen tempo en op eigen gelegenheid kunt doornemen. Door aanwezigheid van (eenvoudige) praktijkvoorbeelden en screenshots vormt deze cursus een uitstekend uitgangspunt.

Boekhouden is niet moeilijk

Met de juiste tools kan iedereen zelf de boekhouding doen. In deze cursus wordt gebruik gemaakt van het online boekhoudpakket e-Boekhouden.nl. Dit is een volwaardig online boekhoudpakket dat geschikt is voor alle typen ondernemers, verenigingen en stichtingen. De voorbeelden en screenshots in deze cursus zijn afkomstig uit e-Boekhouden.nl.

Om deze cursus te kunnen volgen heeft u een gratis account nodig bij e-Boekhouden.nl. Dit account is volledig gratis, wordt niet automatisch omgezet, en is geheel vrijblijvend. Heeft u nog geen account afgesloten? Doe dat dan nu.

Gratis account aanmaken op e-Boekhouden.nl