Inhoudsopgave

Inleiding

Welkom bij de Gratis Cursus Boekhouden. Deze cursus stelt u in staat in zeer korte tijd voldoende boekhoudkennis op te doen om zelf een boekhoudingHet vastleggen van de financiële gegevens van een bedrijf te kunnen voeren. Of het nu gaat om een onderneming, verenigingEen rechtsvorm met leden, die gericht is op een bepaald doel, stichtingEen rechtsvorm die niet alleen gericht is op het maken van winst, eenmanszaakOndernemingsvorm waarbij één persoon eigenaar is van een bedrijf, vofOnderneming die gezamenlijk wordt opgericht door één of meer personen of bvSamenwerkingsverband van aandeelhouders; na het volgen van deze cursus kunt u gemakkelijk zelf de boekhouding doen.

De cursus bestaat uit een aantal hoofdstukken welke u in uw eigen tempo en op eigen gelegenheid kunt doornemen. Door aanwezigheid van (eenvoudige) praktijkvoorbeelden en screenshots vormt deze cursus een uitstekend uitgangspunt.

Boekhouden is eenvoudig

De Gratis Cursus BoekhoudenHet vastleggen van de financiële gegevens van een bedrijf is gebaseerd op het online boekhoudprogrammaEen programma waarmee u de boekhouding automatiseert e-Boekhouden.nl. Daarmee wordt boekhouden pas echt eenvoudig. e-Boekhouden.nl maakt namelijk geen gebruik van ingewikkelde boekhoudtermen en zorgt ervoor dat het grootste gedeelte van uw administratieHet vastleggen van de financiële gegevens van een bedrijf geautomatiseerd wordt.

De voorbeelden en screenshots die in de cursus aan bod komen, zijn afkomstig uit e-Boekhouden.nl.

Oefenopgaven

Tijdens de cursus komen verschillende oefenopgaven aan bod. Deze zijn bedoeld om u kennis te laten maken met e-Boekhouden.nl. Zo kunt u de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk.

Nog geen account bij e-Boekhouden.nl?

Heeft u nog geen account bij e-Boekhouden.nl? Probeer het dan nu 30 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Probeer e-Boekhouden.nl

Wilt u uw opgedane kennis direct toepassen in de praktijk? Sluit dan een proefaccount af bij e-Boekhouden.nl. U probeert het boekhoudpakket 14 dagen gratis en vrijblijvend uit!