Koppel je bank, webshop, betaalprovider en andere externe partijen

Je kunt je boekhouding automatiseren (en daardoor makkelijker en sneller maken) door gebruik te maken van een van de vele koppelingen van e-Boekhouden.nl. Zo kun je je bankrekening koppelen aan je boekhouding, via de automatische bankkoppelingen. Het is handig om dit meteen te doen als je start met je boekhouding.

Bankkoppelingen

e-Boekhouden.nl heeft directe koppelingen met onder andere ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank en Triodos. Hiermee worden alle betalingen uit je bankrekening automatisch in je boekhouding gezet. Deze hoef je dan niet meer handmatig in te voeren (dit gaan we in het volgende hoofdstuk verder uitleggen). Het activeren van de bankkoppelingen is niet moeilijk en zo gedaan. Kijk voor alle bankkoppelingen én de bijbehorende handleidingen op de website van e-Boekhouden.nl.

e-Boekhouden.nl

Webshopkoppelingen

Als je een webshop hebt, is het wel zo handig dat je de bestellingen zo snel mogelijk in je boekhouding kunt verwerken. Hiervoor zijn de webshopkoppelingen ontwikkeld. Op de website van e-Boekhouden.nl zie je precies met welke webshopsystemen je kunt koppelen, zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan je boekhouding.

Betaalproviders

Maak je gebruik, of ga je gebruikmaken, van een betaalprovider (Payment Service Provider -PSP) genoemd, zoals Mollie, PayPal, of Adyen? Kijk dan eens naar de automatische PSP-koppelingen. Hiermee worden de betalingen die bijvoorbeeld met iDEAL of creditcard worden gedaan ook automatisch in je boekhouding geplaatst.

Overige koppelingen

e-Boekhouden.nl heeft daarnaast nog heel veel andere partijen waarmee gekoppeld kan worden, zoals incassobureaus, kassasystemen of rapportagesoftware. Kijk voor alle koppelingen op de website.